Carte Blanche – Inställd

Vi följer regeringens beslut att stoppa offentliga tillställningar med fler än 500 personer, och ställer där med in Carte Blanche den 5 april.

Plats: Uppsala Konsert & Kongress, Restaurangen

Biljettinfo: Fri entré

Inställd Carte Blanche

Inställd Carte Blanche den 5 april i Uppsala Konsert & Kongress

Vi följer regeringens beslut att stoppa offentliga tillställningar med fler än 500 personer. Därför ställer Musik i Uppland in Carte Blanche med Trio X den 5 april.

Tillsammans med Uppsala Konsert & Kongress ger vi uppdaterad information om våra kommande konserter i UKK via respektive hemsida.

Vid frågor kontakta:

Veronika Savolainen, kommunikation- och marknadsansvarig tel. 070-528 95 65

Peter Waldemarsson, länsmusikchef tel. 070-514 48 26

Trio X och hemliga gästerTrio X

Succékonceptet fortsätter i Uppsala Konsert & Kongress med tre tillfällen under våren 2020.

Konsertserien, Carte Blanche, med Trio X som curators har haft många intressanta hemliga gäster och publiken har fått uppleva många spännande musikmöten. Konserterna i restaurangen har alltsedan starten 2010 varit en succé.

Allt är hemligt och överraskningsmomentet dubbelt!

Två gäster bjuds in och är hemliga för publiken, en av gästerna ombeds att bjuda in ytterligare en gäst som blir hemlig även för trion. Idén med Carte Blanche är att med de hemliga gästerna lämna öppet för lekfullheten och det opretentiösa, där den avspända och musikantiska atmosfären tillåts sprida sig från scenen ut till den stora publiken. Samtidigt har de spontana infallen och det som uppstår i stunden vid de tidigare Carte Blanche-konserterna visat på den oerhörda musikalitet som finns hos både Trio X och de gästande artisterna.

Restaurangens öppettid

Du är varmt välkommen redan från kl 14:00 då restaurangen öppnar.

Stöd från Musikens Hus Vänner

Förutom Musik i Uppland och Uppsala Konsert & Kongress så är det en tredje part i arrangemanget av Carte Blanche – Musikens Hus Vänner. Med stödet från föreningen är det fortsatt möjligt att bjuda på entrén till detta populära evenemang!

Trio X

Lennart Simonsson, piano
Per V Johansson, bas
Joakim Ekberg, trummor

Trio X är en av Sveriges mest välrenommerade pianotrios. Trions särprägel är utforskande och gränsöverskridande musik och de erfarna musikerna låter sig inspireras av många genrer. Lennart Simonsson, Per V. Johansson och Joakim Ekberg påbörjade sitt samarbete 2002 och har sedan dess spelat in flera skivor, samarbetat med flera välkända artister, turnerat i Sverige och även utomlands.