Till innehåll på sidan
Trio X
Konsert

Carte Blanche – Inställd

Hem / Konserter / Carte Blanche – Inställd

Carte Blanche – Inställd

Söndag 13 december 16:00 | Uppsala Konsert & Kongress, Restaurangen

Konserten är inställd med anledning av Covid-19

Konserten är inställd med anledning restriktionerna till följd av Covid-19

 

Trio X och hemliga gästerTrio X

Sista Carte Blanche för i år, men succékonceptet fortsätter i Uppsala Konsert & Kongress med tre tillfällen under våren 2021.

Konsertserien, Carte Blanche, med Trio X som curators har haft många intressanta hemliga gäster och publiken har fått uppleva många spännande musikmöten. Konserterna i restaurangen har alltsedan starten 2010 varit en succé.

Under hösten genomförs Carte Blanche med en publik begränsad till 50 personer, i enlighet med rådande restriktioner. Vi följer självklart utvecklingen, och ändringar i publikantal kan komma att ske.

Allt är hemligt och överraskningsmomentet dubbelt!

Två gäster bjuds in och är hemliga för publiken, en av gästerna ombeds att bjuda in ytterligare en gäst som blir hemlig även för trion. Idén med Carte Blanche är att med de hemliga gästerna lämna öppet för lekfullheten och det opretentiösa, där den avspända och musikantiska atmosfären tillåts sprida sig från scenen ut till publiken. Samtidigt har de spontana infallen och det som uppstår i stunden vid de tidigare Carte Blanche-konserterna visat på den oerhörda musikalitet som finns hos både Trio X och de gästande artisterna.

Stöd från Musikens Hus Vänner

Förutom Musik i Uppland och Uppsala Konsert & Kongress så är det en tredje part i arrangemanget av Carte Blanche – Musikens Hus Vänner. Med stödet från föreningen är det fortsatt möjligt att bjuda på entrén till detta populära evenemang!

Trio X

Lennart Simonsson, piano
Per V Johansson, bas
Joakim Ekberg, trummor

Trio X är en av Sveriges mest välrenommerade pianotrios. Trions särprägel är utforskande och gränsöverskridande musik och de erfarna musikerna låter sig inspireras av många genrer. Lennart Simonsson, Per V. Johansson och Joakim Ekberg påbörjade sitt samarbete 2002 och har sedan dess spelat in flera skivor, samarbetat med flera välkända artister, turnerat i Sverige och även utomlands.

Läs mer om Trio X här