Till innehåll på sidan
Trio X
Konsert

Carte Blanche

Hem / Konserter / Carte Blanche

Carte Blanche

Söndag 26 maj 16:00 | Uppsala Konsert & Kongress, Restaurangen

Trio X och hemliga gäster!

Fri entré

Trio X och hemliga gästerTrio X

Så var det dags för sista Carte Blanche i Uppsala Konsert & Kongress för våren 2019. 

Konsertserien, Carte Blanche, med Trio X som curators har haft många intressanta hemliga gäster och publiken har fått uppleva många spännande musikmöten. Konserterna i restaurangen har alltsedan starten 2010 varit en succé.

Allt är hemligt och överraskningsmomentet dubbelt!

Två gäster bjuds in och är hemliga för publiken, en av gästerna ombeds att bjuda in ytterligare en gäst som blir hemlig även för trion. Idén med Carte Blanche är att med de hemliga gästerna lämna öppet för lekfullheten och det opretentiösa, där den avspända och musikantiska atmosfären tillåts sprida sig från scenen ut till den stora publiken. Samtidigt har de spontana infallen och det som uppstår i stunden vid de tidigare Carte Blanche-konserterna visat på den oerhörda musikalitet som finns hos både Trio X och de gästande artisterna.

Nu på söndagar

Carte blanche har bytt dag och från och med våren är det söndagar som gäller. Fri entré såsom tidigare men observera att restaurangen öppnar först kl 14!

Hösten 2019

Vi fortsätter detta succéprojekt med att bjuda på tre Carte Blanche till under hösten 2019. Följande datum gäller.

  • Söndag 1 september kl 16.00
  • Söndag 10 november kl 16.00
  • Söndag 15 december kl 16.00

Stöd från Musikens Hus Vänner

Förutom Musik i Uppland och Uppsala Konsert & Kongress så är det en tredje part i arrangemanget av Carte Blanche – Musikens Hus Vänner. Med stödet från föreningen är det fortsatt möjligt att bjuda på entrén till detta populära evenemang!