Imagine | Regionfinal

Morgondagens stjärnor gör upp regionfinalen i musiktävlingen Imagine.

Plats: Uppsala Konsert & Kongress, Sal B

Biljettinfo: Upp t om 21 år 20 kr, övriga 70 kr (inkl. serviceavg). Biljettsläpp meddelas senare.

Köp biljett

Livemusiktävling

Efter deltävlingarna så är det nu dags för regionfinalen! Flera priser kommer att delas ut och vinnaren representerar Uppland i Riksfinalen.

Imagine är en årlig jurybedömd musiktävling för musicerande ungdomar mellan 13 och 21 år inom alla genrer. Det här är ett tillfälle för ungdomar att framträda på en stor scen med professionell och kunnig scenpersonal och samtidigt göra nya musikaliska erfarenheter och bekantskaper.

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller låtskrivare. Som publik är det här en fantastisk möjlighet att möta morgondagens stjärnor!

Akter på regionfinalen

Meddelas senare

Arrangör

Arrangör i Uppland är Musik i Uppland. För mer information om tävlingen gå till Imagine Upplands webbplats imaginesweden.se/uppland

Kulturkompis

Logga Kulturkompis

Den här konserten ingår i projektet Kulturkompis som arrangeras av Studieförbundet Bilda.

Boka plats genom att mejla din förfrågan till biljettkassa@ukk.se. Ange vilken konsert ni önskar gå på, hur många platser, samt i vilket namn bokningen ska göras.

OBS! Begränsat antalet platser. Platserna är reserverade när biljettkassan har bekräftat bokningen. Biljetterna hämtas ut i biljettkassan av den person som mejlat. Alla biljetter måste hämtas ut i Uppsala Konsert & Kongress biljettkassa mot uppvisande av Kulturkompiskort senast 20 minuter före konsertstart.

Läs mer om Kulturkompis här.