Till innehåll på sidan
Lisa Lystam family band
Konsert

Lisa Lystam family band

Hem / Konserter / Lisa Lystam family band

Lisa Lystam family band

Måndag 15 november 19:00 | Enåkers bygdegård

Kraft och driv med bluesbandet Lisa Lystam family band.

100 kr, inkl. kaffe och bulle. Säljs vid entrén, kontant eller swish.

Prisat bluesband med energi och spontanitet

En av de starkast lysande stjärnor på den svenska bluesscenen är just nu Lisa Lystam family band!

Det här tajta bandet har imponerat stort både i Sverige och utomlands. Bandet har gjort bluesen till sin egen, de gjuter nytt liv i den, men med den blå kärnan ständigt närvarande. Kryddad med roots-rock’n’roll.

Kraft, driv och sväng

De har prisats utav såväl publik som kritiker för förmågan att tänja på dess gränser. Lisas röst har kraft och driv, men även en känslighet som ger en musik full av reliefer.

Publiken får höra egna låtar men också en och annan klassiker i egen tappning. Lisa Lystam family band är en helhet med fart, energi, och spontanitet på scenen!

Bandet

Lisa Lystam family band består av, Lisa Lystam, sång/munspel, Fredrik ”Skanky Fred” Karlsson, gitarr, Matte Gustavsson, gitarr, Johan Sund, elbas och Patrik Thelin, trummor. Tillsammans har de gjort hundratals konserter och festivaler (bland annat Sweden Rock Festival, Peace and Love och Notodden Bluesfestival) och imponerat på publik i och utanför Sveriges gränser.

Arrangör/information

Arrangeras av Enåkers bygdegårdsförening och Heby kommun. Vid frågor kring konserten kontakta Sven Lundblad, 070-888 28 93

Musikvideo

Se I Go Wherever I Can Find My Love från 2018.