Konsertabonnemang 2020-2021

Nu har vi släppt orkester- och kammarmusikseriens program för säsongen 2020-2021 till abonnemangsförsäljning. Tidigare abonnenter har förtur att säkra sin plats i salongen.

Nytt spelår i osäkra tider

Vi väljer att blicka framåt och presentera hela säsongens planerade program med säsongsstart i början av september. Om det rådande läget med förbud mot offentliga tillställningar över 50 personer inte upphävs, meddelas det inom rimlig tid innan säsongsstart att inbetalda abonnemang återlöses och konserterna ställs in en månad i taget under hösten. I det fallet kommer endast lösbiljettförsäljning gälla.

Ny abonnent?

Även du som inte tidigare haft abonnemang på orkester- eller kammarmusikserien är välkommen att köpa abonnemang, det finns flera lediga platser i Stora salen och Sal B. Välj mellan två olika abonnemang i Uppsala Konsert & Kongress, ett orkesterabonnemang med Uppsala Kammarorkester i Stora salen eller ett kammarmusikabonnemang med Uppsala Kammarsolister i Sal B. Som abonnent har du rabatt på biljettpriset och förtur att förnya ditt abonnemang på samma plats inför varje nytt spelår.

Levande musik

Vi längtar efter att få öppna dörrarna till nya upplevelse och för nya möten och ser fram emot att få dela vår musik med dig. Titta in i kalendariet här på hemsidan för att se alla planerade konserter i serierna för säsongen 2020-2021. Länk kalendariet.

Mer information

Priser och abonnemang, se länk här. 

Vid köp av abonnemang, kontakta Uppsala Konsert & Kongress.

  • Tel. 018–727 90 00
    Telefontid: 10.00–15.00. Biljettkassans telefontider kan komma att ändras under sommaren, se aktuella öppettider på Uppsala Konsert & Kongress hemsida, ukk.se.
  • E-post: info@ukk.se

 

Tillbaka