Till innehåll på sidan
Trio X: Lennart Simonsson, piano, Per V Johansson, bas, Joakim Ekberg, trummor
Nyhet

Carte Blanche på söndagar

Hem / Om oss / Nyheter / Carte Blanche på söndagar

Under 2018 har Carte Blanche underhållit en stor publik i restaurangen i Uppsala Konsert & Kongress. Nu skriver vi nya blad och välkomnar artister och publik under tre söndagar våren 2019. 

På hösten 2010 tog Musik i Uppland och Uppsala Konsert & Kongress ett kliv ut på ett gemensamt oskrivet blad med en ny konsertserie – Carte Blanche. Trio X och Uppsala Konsert & Kongress unika lokal blev det vinnande konceptet i samarbetet. Med Trio X som curators har många intressanta gäster bjudits in och publiken har fått uppleva många spännande musikmöten. Konserterna i restaurangen har alltsedan starten varit en succé.

Allt är hemligt och överraskningsmomentet dubbelt

Två gäster bjuds in och är hemliga för publiken, en av gästerna ombes att bjuda in ytterligare en gäst som blir hemlig även för trion. Idén med Carte Blanche är att med de hemliga gästerna lämna öppet för lekfullheten och det opretentiösa, där den avspända och musikantiska atmosfären tillåts sprida sig från scenen ut till den stora publiken. Samtidigt har de spontana infallen och det som uppstår i stunden vid de tidigare Carte Blanche-konserterna visat på den oerhörda musikalitet som finns hos både Trio X och de gästande artisterna.

Våren 2019

Carte Blanche med musikerna i Trio X, Lennart Simonsson, piano, Per V Johansson, bas och Joakim Ekberg, trummor välkomnar er återigen under tre tillfällen våren 2019.

  • Söndag 3 mars kl 16.00
  • Söndag 28 april kl 16.00
  • Söndag 26 maj kl 16.00

Stöd från Musikens Hus Vänner

En tredje part i arrangemanget av Carte Blanche är Musikens Hus Vänner. Med stödet från föreningen är det fortsatt möjligt att bjuda på entrén till detta populära evenemang!