Till innehåll på sidan
Nyhet

Vi söker en marknadsförare och orkesterassistent

Hem / Om oss / Nyheter / Vi söker en marknadsförare och orkesterassistent

Välkommen till en arbetsplats som jobbar för ett rikt musikliv i Uppland!

Vi söker dig som tillsammans med övrig personal, genom marknadsföring och kommunikation, kan synliggöra och verka för Musik i Upplands verksamhet. Du brinner för kultur i allmänhet och musik i synnerhet. Vi ser gärna att du arbetat med liknande uppgifter tidigare.

Du kommer att

Andra uppdrag inom kommunikationsområdet kommer också förekomma.

Du kan hantera flera projekt samtidigt och arbeta självständigt. Är kommunikativ och kan uttrycka dig väl både skriftligt och muntligt, anpassat till situation och mottagare. Du prioriterar och fokuserar på de för stunden viktigaste arbetsuppgifterna även vid hög arbetsbelastning.

Som orkesterassistent utför du praktiskt arbete inför, under och efter orkesterkonserterna. Arbetet utformas utefter din erfarenhet och förmåga. Det kan innefatta moment som att stödja orkestermusiker, dirigent och solister, dukning av scenen eller rapportering och uppföljning av olika slag.

Kunskaper

Du har ett par år av arbetslivserfarenhet inom marknadsföring och målgruppsarbete. Du är en noggrann skribent som uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska. Och van att skriva målgruppsanpassade texter för olika kanaler.

Det är meriterande med

Kunskaper i Google Analytics och WordPress
Erfarenhet av programmen inom Adobe Creative Suite
Erfarenheter av arbetet kring konserter

Omfattning

Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning

Lön enligt överenskommelse Anställningen regleras enligt kollektivavtal mellan Svensk Scenkonst och Unionen samt Akademikerförbunden avseende tjänstemän vid orkesterföretag och musikstiftelser, samt lokalt avtal.

Frågor

Frågor om tjänsten, kontakta länsmusikchef Gabriel Lindborg, 0705-848443 gabriel.lindborg@musikiuppland.se eller marknadsansvarig Veronika Savolainen, 070-528 95 65, veronika.savolainen@musikiuppland.se

OBS! Ansök senast 23 februari med personligt brev samt CV
Skicka ansökan till kattis.arnoldsson@musikiuppland.se

Om oss

Stiftelsen Musik i Uppland är en regional musikorganisation med Region Uppsala som huvudman. Vår verksamhetsidé är att ge invånare i Uppsala län musikupplevelser med levande musik av högsta kvalitet. Det gör vi med anställda musiker och ett stort antal frilansande grupper och musiker och artister.  I regionen ligger tyngdpunkten på den s.k. Konsertkarusellen och skolkonserter.  I Uppsala Konsert & Kongress, där vi också är hyresgäster, driver vi två konsertserier med Uppsala Kammarorkester och med Uppsala Kammarsolister samt musiktävlingen Imagine.

En stor del av vår verksamhet vänder sig direkt till barn och ungdomar, med konsertproduktioner och workshops. Våra ensembler besöker också regelbundet platser inom vård och omsorg för att ge konserter.

Musik i Uppland stödjer och samarbetar med musikföreningar och andra institutioner i olika projekt och samarrangemang.