Till innehåll på sidan
Bild på fiol
Nyhet

Musik i Uppland söker administrativ chef

Hem / Om oss / Nyheter / Musik i Uppland söker administrativ chef

Ansökningstiden gick ut 2022-04-26

Arbetsbeskrivning

Lockas du av en bred roll där du har ansvar för ekonomihantering, administration, IT/telefoni/maskinpark och GDPR? Klappar ditt hjärta lite extra för levande musik, ekonomi och administration i en kulturell verksamhet? Då kan detta vara jobbet för dig!

Stiftelsen Musik i Uppland är en regional musikorganisation i Uppsala som erbjuder musikupplevelser i Uppsala län av högsta kvalitet. Kontoret är lokaliserat i Uppsala Konsert och Kongress; centralt med närhet till centralstationen. Nu söker Musik i Uppland sin nästa superkraft och länsmusikchefens högra hand.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en utbildning i ekonomi på universitet/högskolenivå eller motsvarande. Du har minst tre års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av en liknande verksamhet. Har du dessutom erfarenhet av utveckling av processer och rutiner samt implementering av nya system så är det en fördel. Det är viktigt att behärska svenska obehindrat i tal och skrift. Du har goda Excelkunskaper och har du erfarenhet av de system som vi jobbar i: Visma Business, Ascendo, Capego, Super Office CRM och Flex HRM, så är det meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som administrativ chef på Musik i Uppland behöver du vara driven och nyfiken samtidigt som du är lyhörd och kommunikativ. Du har en förmåga att se helheten och är flexibel, serviceinriktad och affärsmässig. Du är trygg och trivs både med att jobba självständigt och i team.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområde

Som administrativ chef kommer du att ha ansvar för ekonomihantering, IT/telefoni/maskinpark och GDPR. I arbetsuppgifterna ingår löpande redovisning, inklusive kund- och leverantörsreskontra samt rapportering resultat och månadsbokslut. Du ansvarar för budget och prognos samt årsredovisning och årsbokslut. Vidare deltar du i rapportering till huvudman och bistår länsmusikchefen med ekonomiska rapporter inför styrelsemöten. Du är delaktig i arbetet med bidragsansökningar och uppföljning samt deltar i upphandlingar. I rollen ingår även kontakt med externa parter såsom bank och försäkringsbolag samt arbete med bolagsformalia.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter:

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2022-04-26, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

För information: I denna rekrytering samarbetar Musik i Uppland med Randstad Finance. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Kristina Rostedt, kristina.rostedt@randstad.se 070-146 41 85 om du har frågor. Ansökan sker på www.randstad.se

Gå till annonsen på randstad.se för att söka tjänsten

Om stiftelsen Musik i Uppland

Stiftelsen Musik i Uppland är en regional musikorganisation i Uppsala med Region Uppsala som huvudman. Vår verksamhetsidé är att ge invånare i Uppsala län musikupplevelser med levande musik av högsta kvalitet. Det gör vi med anställda musiker och ett stort antal frilansande grupper och musiker.

Våra ensembler är: Uppsala Kammarsolister, Linnékvintetten, Trio X, Uppsala Kammarorkester

Musik i Uppland producerar hundratals konserter i olika genrer varje år och genomför dessa dels som egna arrangörer eller i samarbete med andra, dels genom försäljning. I regionen ligger tyngdpunkten på den s.k. Konsertkarusellen och skolkonserter. Många av konserterna är förlagda i Uppsala Konsert & Kongress, där vi också är hyresgäster, bland annat två serier med orkester- och kammarmusik samt musiktävlingen Imagine.

Mycket av vår verksamhet vänder sig direkt till barn och ungdomar, med konsertproduktioner och workshops. Våra ensembler besöker också regelbundet platser inom vård och omsorg för att ge konserter.

Musik i Uppland samarbetar med musikföreningar och andra institutioner i olika projekt och samarrangemang.