Till innehåll på sidan
Rebecca Miller och Uppsala Kammarorkester
Nyhet

Rebecca Miller åter till Uppsala

Hem / Om oss / Nyheter / Rebecca Miller åter till Uppsala
Rebecca Miller

Rebecca Miller

Dirigerar två konserter i höst

Efter en vår och en höst med inställda konserter kan vi nu äntligen hälsa Uppsala Kammarorkesters chefdirigent Rebecca Miller välkommen åter till Uppsala för att dirigerar de två kommande konserterna med orkestern, 15 oktober och 26 november. Rebecca hälsar att hon ser väldigt mycket fram emot att träffa både musikerna i orkestern och Uppsalapubliken!
Vi följer självklart utvecklingen av eventuella restriktioner i både Sverige och Storbritannien, och har beredskap för att planer kan komma att ändras. 

Brahms och Beethoven 15 oktober

Konserten den 15 oktober bjuder på musik av Tarrodi, Beethoven och Brahms, och orkestern återupptar härmed firandet av Beethoven 250 år.

Läs mer om konserten här

Konsert 26 november

Konsertprogrammet för konserten den 26 november är under bearbetning och mer information om innehållet samt biljettsläpp kommer att publiceras på vår webbplats när vi närmar oss konsertdatum. Håll er uppdaterade genom att titta in på vår webbplats eller prenumerera på Musik i Upplands nyhetsbrev genom att mejla till info@musikippland.se

Beyond Borders

Utöver förberedelser inför konserter i Uppsala har Rebecca Miller initierat projektet Beyond Borders, ett online-event med fokus på dirigering, ledarskap och gemenskap. Genom projektet vill hon förena dirigenter, orkestermusiker, pedagoger, ledare inom musikindustrin och musikälskare i störta allmänhet världen över, med syftet att dela tankar och idéer kring framtiden i den nya värld som vi lever i, och för att kämpa för musikens inneboende värde i det vardagliga livet.

Läs mer om projektet via denna pdf eller på beyondborders.org.uk

Följ Rebecca på Twitter

Följ Rebecca på Facebook