Till innehåll på sidan
Flygel, kontrabas, trumset

Övrig produktion

Hem / Övrig produktion

Open stage

Fler Open Stage i länet!

Tillsammans med Håbo kommun ägde andra Open Stage rum i Uppsala län. Den 19 april i Fridegårdsgymnasiets café i Bålsta.

De unga artisterna som spelade i Bålsta var:

Vad är Open Stage?

Open Stage är en scen med livemusik och en mötesplats för unga! Här kommer flera unga artister med olika erfarenheter att spela. Ungdomar och unga vuxna från Håbo kommun bjuds in, ingen tidigare erfarenhet krävs, alla musikstilar välkomnas, band eller soloartister.

Genom ”Open Stage” vill Musik i Uppland locka mer och yngre publik till ett offentligt musikliv. Vår förhoppning är också att hitta unga artister genom den öppna scenen i kommunerna, vilket kan leda till fler deltagare i vårt mångåriga projekt Imagine Uppland (se mer information om Imagine här).

Blivande arrangörer?

Det här är också en del av det arrangörsarbete som Musik i Uppland bedriver. I vår turnéverksamhet i länet i den s.k. Konsertkarusellen vill vi stötta och se att arrangörsledet lever vidare. Med ”Open Stage” kan vi hitta musikintresserade ungdomar som i en förlängning kan vara en del av det lokala arrangörsledet.

Första Open Stage i Tierp

Den 1 december 2023 körde projektet igång i länet, då i samarbete med Tierps kommun. Det blev en fantastisk kväll med unga artister på scenen i Kulturhuset Möbeln. I publiken fanns även några arrangörer från olika delar av kommunen vilket nu har resulterat i en miniturné för två av akterna.

Information och kontakt

För att veta mer om projektet kontakta Musik i Upplands producent Magnus Båge, mejl eller tel. 070-617 19 20

Kommande Open Stage | Östhammar

Fredag 15 november

Mer information kommer här efter sommaren.

Arrangörer

Open Stage i Östhammar är ett samarbete mellan Musik i Uppland och Östhammars kommun.