Till innehåll på sidan
Flygel, kontrabas, trumset

Övrig produktion

Hem / Övrig produktion

Open stage

Nu öppnar Musik i Uppland upp projektet Open Stage!

Tillsammans med Tierps kommun kör vi första Open Stage den 1 december. Open Stage är en scen med livemusik och en mötesplats för unga! Här kommer flera unga artister med olika erfarenheter att spela. Ungdomar och unga vuxna från Tierps kommun bjuds in, ingen tidigare erfarenhet krävs, alla musikstilar välkomnas, band eller soloartister.

Genom ”Open Stage” vill Musik i Uppland locka mer och yngre publik till ett offentligt musikliv. Vår förhoppning är också att hitta unga artister genom den öppna scenen i kommunerna, vilket kan leda till fler deltagare i vårt mångåriga projekt Imagine Uppland (se mer information om Imagine här).

Blivande arrangörer?

Det här är också en del av det arrangörsarbete som Musik i Uppland bedriver. I vår turnéverksamhet i länet i den s.k. Konsertkarusellen vill vi stötta och se att arrangörsledet lever vidare. Med ”Open Stage” kan vi hitta musikintresserade ungdomar som i en förlängning kan vara en del av det lokala arrangörsledet.

Open stage | Tierp

Fredag 1 december 18.00 | Kulturhuset Möbeln, Tierp

Vem kan delta?

Open stage i Tierp vänder sig till dig upp till 30 år som bor i Tierps kommun. Bor du utanför Tierp kan du vara med i mån av plats.

Anmälan

För att delta ska du anmäla dig senast fredag 24 november.

Läs mer om eventet

Läs mer om eventet på Kulturhuset Möbelns webbplats

Arrangörer

Open stage i Tierp är ett samarbete mellan Musik i Uppland och Tierps kommun.