Barn & Ungdom

Konserter för barn och unga

Vi erbjuder konsertupplevelser för barn och ungdomar i alla åldrar av hög konstnärlig kvalitet. Vi har produktioner i olika genrer med både frilansmusiker och våra fast anställda ensembler samt Skapande skola-projekt.

Produktioner 2020

I utbudet för 2020 finns professionella musiker som kommer ut till er på förskolor och skolor och spelar. Även du som är arrangör för offentliga barnkonserter kan beställa. Förutom att Musik i Uppland subventionerar priset så bokar och betalar vi även artisternas resor. Gå till Konserter att köpa för att läsa mer om våra produktioner för barn och ungdomar.

Information, pris och bokning kontakta:

Katarina Bonander, producent
Klicka här för att skicka mejl
Tel: 018-17 19 37 Mobil: 070-580 37 63

Flyer för Scenkonstdag 4 november

Klicka på bilden för att läsa mer om utbudsdagen

Scenkonstdag 4 november 2020

Den 4 november kl 9.30-15.00 anordnas en utbudsdag med dans, musik och teater för barn och unga. Utbudsdagen riktar sig till lärare/pedagoger, kultursamordnare, bibliotekarier, kulturskolepedagoger, skapande skola-samordnare och andra intresserade av scenkonst för barn och unga. Även barn/elever är välkomna till evenemanget.

Evenemanget kommer att livestreamas.
Är det möjligt vid tiden för evenemanget att ta emot publik är du välkommen till Uppsala Konsert & Kongress, Sal B.

Klicka på bilden för att läsa mer.

 

Studiebesök hos Uppsala Kammarorkester

Vi låter skolklasser titta in på musikernas arbetsplats i Uppsala Konsert & Kongress, och självklart får eleverna lyssna en liten stund på deras repetitionsarbete. Vi berättar också om instrumenten, om orkestern och om hur det är att gå på en konsert.

Information och intresseanmälan kontakta

Helena Eriksson, produktionsassistent
Klicka för att skicka e-post
Tel: 018-17 19 24, Mobil: 070-418 16 52

 

El Sistema-barn besöker musiker i konserthuset