Konserter att köpa

Musik för barn och unga från 1 – 19 år

Varmt välkommen till Musik i Upplands konserter och musikföreställningar för barn och unga. Vårt uppdrag är att ge länets invånare möjlighet att uppleva levande musik av högsta kvalitet i olika genrer.

I utbudet presenterar vi professionella musiker som kommer ut till er och spelar. Förutom att Musik i Uppland subventionerar priset så bokar och betalar vi artisternas resor och tillhandahåller affischer.

Information, pris och bokning kontakta:

Katarina Bonander, producent
Tel: 018-17 19 37 Mobil: 070-580 37 63
Klicka här för att skicka mejl

Utbud 2019

Phönix

Phønix

Välkommen att beställa! Klicka på respektive länkar för att läsa och höra mer om produktionerna.

Virvel och Vinda med Ensemble Yria, 1 – 5 år

Karneval på förskolan med Mia Kempff, 2 – 6 år

Kabaré Va’ Mé,  3 – 8 år

Livet är nu, med Trio X och Jojje, 3 – 9 år

Hitta Rätt, med Ensemble Yria, 6 – 9 år

Allting vandrar, 5 – 19 år

En samisk saga, med Moivi, 10 – 15 år

Phønix, 10 – 12 år

Schubert4Real, 10 -19 år

Långbacka/Bådagård, 12 – 19 år


Produktioner med Musik i Upplands ensembler

Vi har även produktioner med Musik i Upplands ensembler. Kontakta oss för mer information och priser. Här nedan är några exempel.

Brasskorgen

Linnékvintetten har en korg full med spännande musik. Barnen får vara med och sjunga tillsammans med brassmusikerna. Rekommenderas för barn 3-6 år.

Solen strålar ner på digMusikerna i produktionen Solen strålar ner på dig

Konsert med sångerskan Matilda Bådagård, flöjtisten Magnus Båge och Trio X. Vi får höra sånger såsom Huvudknoppen, Apan Ada, Solen strålar ned på dig och som är några av titlar på Magnus Båges nya barnsånger med vackra texter av Karin Andersens och Lennart Hellsing. Barnsångerna har stor genrebredd och det finns material att skicka ut i förväg.
Rekommenderad ålder för barn mellan 6-9 år.
Länk till YouTube ”Solen strålar ner på dig”

Brass i klassen

Linnékvintetten kommer till skolan, knackar på dörren och överraskar barnen i tre klassrum. De visar och pratar om sina respektive instrument, barnen får höra ljudprov och ställa frågor. Efteråt blir det konsert i skolans samlingssal. Ett roligt sätt att lära sig mer om brassinstrument. Rekommenderad ålder 8-10 år.

Träumerei Drömmar

Vad händer med klassisk musik när en jazztrio spelar den? Trio X tänjer på gränser, är lekfulla och kreativa. Musiken känns igen, men musiken är mer fri. Detta är en unik möjlighet för unga lyssnare att undersöka vad improvisation är och att träffa professionella musiker som delar med sig av sina kunskaper på ett lekfullt sätt.
Rekommenderad ålder 12-19 år.
Länk till YouTube ”Träumerei”

Jazzrazzia

Vad är improvisation? Trio X visar och förklarar. För alla åldrar.