Till innehåll på sidan
Trio X
Konsert

Carte Blanche

Hem / Konserter / Carte Blanche

Carte Blanche

Lördag 26 maj 16:00 | Uppsala Konsert & Kongress, Restaurangen

Trio X och hemliga gäster!

Fri entré

Trio X och hemliga gästerBild från Carte Blanche med Trio X

Succékoncept i Uppsala Konsert & Kongress med spännande musikmöten.

På hösten 2010 tog Musik i Uppland och Uppsala Konsert & Kongress ett kliv ut på ett gemensamt oskrivet blad med en ny konserterserie – Carte Blanche. Med Trio X som curators har många intressanta gäster bjudits in och publiken har fått uppleva många spännande musikmöten. Konserterna i restaurangen har alltsedan starten varit en succé.

Allt är hemligt och överraskningsmomentet dubbelt!

Två gäster bjuds in och är hemliga för publiken, en av gästerna ombeds att bjuda in ytterligare en gäst som blir hemlig även för trion. Idén med Carte Blanche är att med de hemliga gästerna lämna öppet för lekfullheten och det opretentiösa, där den avspända och musikantiska atmosfären tillåts sprida sig från scenen ut till den stora publiken. Samtidigt har de spontana infallen och det som uppstår i stunden vid de tidigare Carte Blanche-konserterna visat på den oerhörda musikalitet som finns hos både Trio X och de gästande artisterna.

Stark förväntan finns också hos publiken som ofta börjar strömma till Uppsala Konsert & Kongress restaurang flera timmar innan konserten börjar. Det gäller med andra ord att vara ute i god tid!

Stöd från Musikens Hus Vänner

Förutom Musik i Uppland och Uppsala Konsert & Kongress så är det en tredje part i arrangemanget av Carte Blanche – Musikens Hus Vänner. Med stödet från föreningen är det fortsatt möjligt att bjuda på entrén till detta populära evenemang!