Till innehåll på sidan
Good Harvest
Konsert

Good Harvest

Hem / Konserter / Good Harvest

Good Harvest

Tisdag 22 januari 19:00 | Stationshuset, Knivsta

Raffinerat akustiskt gitarrspel och vacker stämsång!

SLUTSÅLT 150 kr. Förköp, se under konsertinformationen

Hanna Enlöf och Ylva Eriksson

Good Harvest

Good Harvest

Duon insåg snabbt att de inte behövde något annat än varandra, akustiska gitarrer och utsökt sammanflätat stämsång för att kunna skapa den käns­lofyllda musik de ville.

Sagt och gjort – Good Harvest bildades. Genombrottet kom med en hyllningscover till Joni Mitchells ”Woodstock”, vars livevideo snabbt har nått nästan tre miljoner visningar. En av duons stora fans är Per Gessle, som nästan direkt signade Good Harvest som första akt ut till sitt eget skivbolag.

Spännande år

2017 var ett hektiskt år med nästan hundra konserter på såväl festivaler och konserthus, de har passerat genom flertalet europeiska länder och för första gången satt sin fot på amerikansk mark. Good Harvest var också förband till Christian Kjellvander, Per Gessle & Kris Kristofersson. I mars kom debutskivan ”In a life & place like this” med starkt gitarrspel och vacker stäms­ång. Året bands ihop och avslutades med flera stora TV-framträdanden. 2018 lika spännande med en sommarturné i bl a Dalhalla och Gröna Lund även Parksnäckan i Uppsala.

Ur en recension från konsert på Katalin i november 2017: ”Ylva och Hanna sjunger verkligen änglalikt vackert och det är fler än jag som berörs till tårar. Det som gör dem lite mer unika är att de också är så skickliga gitarrister. Ikväll briljerar nog Hanna Enlöf lite mer på gitarrspelet och det märks inte minst på det sista extranumret där Ylva sjunger fantastiskt vackert och Hanna kompar på elgitarr med ett mycket raffinerat fingerspel.

Mer information

Konserten på Stationshuset, Knivsta är slutsåld. Gå tillbaka till kalendariet för att ta del av övriga konserter med Good Harvest.

Om Good Harvest, klicka på länken här

Filmklipp från Youtube “Charly”

Arrangörer

Knivsta kommun och Knivstabibliotekets Vänner i samarbete med Musik i Uppland.

Biljettinformation

  • Entré: 150 kr, medlemmar i KBV 100 kr.
  • Förköp tisdag 8 januari mellan kl 14.00-15.00 och mellan kl 18.00-19.00 samt lördag 19 januari mellan 13.00-15.00, utanför biblioteket.
  • Fika med bröd eller dryck och lätt tilltugg kommer att finnas till försäljning.
  • Telefon nr till arrangören, Cristina Cohen, tel. 070- 562 29 48