Till innehåll på sidan
Konsert

Imagine | Regionfinal

Hem / Konserter / Imagine | Regionfinal

Imagine | Regionfinal

Söndag 26 mars 18:00 | Uppsala Konsert & Kongress, Sal B

Morgondagens stjärnor gör upp regionfinalen i musiktävlingen Imagine.

OBS! UTSÅLT

Livemusiktävling

Efter uttagning så är det nu dags för regionfinalen! Flera priser kommer att delas ut och vinnaren representerar Uppland i Riksfinalen.

Imagine är en årlig jurybedömd musiktävling för musicerande ungdomar mellan 13 och 21 år inom alla genrer. Det här är ett tillfälle för ungdomar att framträda på en stor scen med professionell och kunnig scenpersonal och samtidigt göra nya musikaliska erfarenheter och bekantskaper.

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller låtskrivare. Som publik är det här en fantastisk möjlighet att möta morgondagens stjärnor!

Akter på regionfinalen

Archibald
Beaumont
Bofunk
Iris
Justitia
Lara Croucher
Muntie
Som man sår får man frö
Theo
The Young band

Finalisterna till Regionfinalen tas ut på deltävlingarna 4 och 5 februari. Uttagningarna görs av en väl sammansatt jury med olika erfarenheter och kompetens, som har tydliga kriterier att gå efter.  De som går vidare till regionfinalen kommer också medverka i ett Music Camp, där de får vässa sina talanger genom att möta coacher och få information om de olika delarna i musikbranschen.

Imagine Uppland 2023

Deltävling 1 | lördag 4 feb

Deltävling 2 | söndag 5 feb

Regionfinal | söndag 26 mars

Arrangör

Arrangör i Uppland är Musik i Uppland. För mer information om tävlingen gå till Imagine Upplands webbplats imaginesweden.se/uppland