Till innehåll på sidan
Shirley Clamp
Konsert

Trio X och Shirley Clamp  

Hem / Konserter / Trio X och Shirley Clamp  

Trio X och Shirley Clamp  

Fredag 8 september 19:30 | ”Björkis” Björkvallsvägen 2–4

Medryckande, glatt, svängigt och hjärtligt!  Trio X och Shirley Clamp på turné i länet.

Pris: 250 kr, inkl. smörgås och dryck. Anmälan senast 31/8 tel. 070-588 82 66, betala via swish 123 427 22 90 el. BG-nr 5432-6368.

Älskad sångerska på turné i länet

Shirley Clamp turnérar tillsammans med Trio X
Foto: Magnus Ragnvid

Medryckande, glatt, svängigt och hjärtligt!  Trio X och Shirley Clamp spelar flera av Shirleys hits genom åren såsom ”Min kärlek” och ”Att älska dig” men också jazzklassiker som ”Summertime”.   

Shirley Clamp älskad sångerska som vi många gånger sett i den svenska Melodifestivalen och i andra Tv-produktioner. Hon har spelat in flera album och samarbetat med många artister.

Musikmagi och vänskap

Musikmagi och vänskap uppstod mellan trion och Shirley när de möttes 2019 i den populära serien Carte Blanche med hemliga gäster i Uppsala Konsert & Kongress och nu turnerar de tillsammans i länet. 

Trio X

Trio X
Trio X Foto: Urban Jörén

Trio X är en av Sveriges mest välrenommerade pianotrios och en av tre ensembler vid Musik i Uppland. Lennart Simonsson, piano, Per V. Johansson, bas och Joakim Ekberg, trummor påbörjade sitt samarbete 2002 och har sedan dess spelat in flera skivor, samarbetat med flera välkända artister, turnerat i Sverige och även utomlands. 

Mer om Shirley Clamp: www.shirleyclamp.se 

Mer om Trio X: www.musikiuppland.se 

Arrangör

Konserten arrangeras av Björklinge hembygdsförening och SK Iron supporterklubb i samarbete med Uppsala kommun och Musik i Uppland.

För frågor om konserten, kontakta arrangören: Lennart Eriksson, 070-679 10 80