ULV & Hoven Droven

Uplands Låtverkstad firar 10 år! Tillsammans med Hoven Droven bjuder de på en folkmusik- och danskväll.

Plats: Uppsala Konsert & Kongress, Restaurangen

Biljettinfo: 120 kr (inkl. serviceavgift)

Köp biljett

Stor folkmusik- och danskväll!Uplands Låtverkstad 2019

Gäster

Hoven Droven

ULV firar 10 år

Välkommen till Uplands Låtverkstads jubileumskonsert. ULV – ett storband med ungdomar som spelar folkmusik, firar tillsammans med folkrockbandet Hoven Droven. En festlig folkmusik- och danskväll utlovas!

Uplands Låtverkstad – ULV, började 2009 och blev en succé. De konstnärliga ledarna och lärarna Magnus ”Storis” Holmström och Tomas ”Limpan” Lindberg har i tio år arbetat med flera generationer med ungdomar där olika instrument har representerats och den

Hoven Droven

uppländska folkmusiken stått i centrum. På jubileumskonserten deltar både nuvarande och tidigare medlemmar i bandet. Bakom projektet står Musik i Uppland, Uplands spelmansförbund och Eric Sahlström Institutet. ULV har, i region Uppsala, blivit en självklarhet för ungdomar som vill spela folkmusik tillsammans.

Hoven Droven gästar

Gäster på denna festkväll är en av Sveriges främsta folkrockband Hoven Droven. De kombinerar folkmusik med modern rock och säregen spelmansrock. Bandet bildades för 30 år sedan och består av Kjell-Erik Eriksson, fiol, Bo Lindberg, gitarr, Jens Comén, saxofoner, Björn Höglund, trummor, Pedro Blom, bas.