Till innehåll på sidan
Sharon Dyall och Lars Säfström
Konsert

Don’t You Worry ’bout a Thing

Hem / Konserter / Don’t You Worry ’bout a Thing

Don’t You Worry ’bout a Thing

Torsdag 28 april 19:00 | Rio Bio Folkets Hus, Skutskär

Trio X, Sharon Dyall & Lars Säfsund hyllar Stevie Wonder.

Vid frågor kring konserten och biljetter kontakta arrangören på tel. 070-763 39 29

Vi hyllar Stevie Wonder!

Lennart Simonsson, Per V Johansson, Joakim Ekberg

Foto: Urban Jörén

En hyllning till Stevie Wonder! Jazzgruppen Trio X möter sångarna Sharon Dyall och Lars Säfsund i en hyllning till en av världens mest framgångsrika artister, multi-instrumentalisten, sångaren och producenten Stevie Wonder. 

Han har betytt oerhört mycket för amerikansk pop, soul och funk och på den här konserten får vi höra några låtar från hans stora musikskatt. Välkända låtar såsom, You are the sunshine of my life, I wish, Don’t you worry bout a thing, Sir Duke, As och Superstition men också fler andra mindre kända såsom Lately och Another star.

Sharon Dyall

Sharon Dyall är verksam inom olika genrer, däribland soul, blues, jazz och musikal. Sharon blev känd hos den breda TV-publiken i serien “Varuhuset”. I början av sin karriär sjöng Sharon med Sveriges pop- och jazzelit, och har senare gett ut skivor och turnerat med artister som Totta Näslund, Svante Thuresson och Nils Landgren. Hon har utvecklats till en mångsidig artist som även turnerar i eget namn. Bland annat öppnade Sharon den stora internationella Jazzfestivalen JazzBaltica i Tyskland 2017. Sharon har också en stor erfarenhet från musikalvärlden i produktioner såsom Nine, Chorus Line och Chicago. Hon har också tilldelats en Guldmask för sin roll som Anita i West Side Story på Chinateatern.

Lars Säfsund

Lars Säfsund är en sångare som har setts i musikalroller såsom Jesus Christ Superstar, Rent, Sweet Charity och Sol, Vind och Vatten. Han är med sin breda musikalitet flitigt anlitad i många olika sammanhang. På skivor kan han höras som leadsångare i rockgrupperna Work Of Art, Enbound och Lionville, men det är ändå soul-sångare som inspirerat honom mest. Därför tycker han är det extra roligt att få hylla sin gamle barndomshjälte: Stevie Wonder.

Trio X

Lennart Simonsson, piano
Per V Johansson, bas
Joakim Ekberg, trummor

Trio X är en av Sveriges mest välrenommerade pianotrios. Trions särprägel är utforskande och gränsöverskridande musik och de erfarna musikerna låter sig inspireras av många genrer. Lennart Simonsson, Per V. Johansson och Joakim Ekberg påbörjade sitt samarbete 2002 och har sedan dess spelat in flera skivor, samarbetat med flera välkända artister, turnerat i Sverige och även utomlands.

Arrangör/Information

Arrangeras av Skutskärs Folkets Hus och Älvkarleby kommun i samarbete med Musik i Uppland. Vid frågor kring konserten kontakta Annika Forsberg, 070-763 39 29