Till innehåll på sidan
Bild på fiol
Nyhet

Inför hösten 2021

Hem / Om oss / Nyheter / Inför hösten 2021

Dela musikens glädje med oss!

Trots den osäkra och prövande tid vi lever i fortsätter vi på Musik i Uppland att producera musik för livet. Nu längtar vi efter konserter med publik!

Vi har precis som alla andra fått anpassa oss till en verklighet där vår verksamhet gång på gång varit föremål för nya förutsättningar och där vi tvingats att planera om. Och så kommer det tyvärr att försätta vara ett tag till framöver.

Planerade konserter i Uppsala Konsert och Kongress hösten 2021Flöjtist Hanna Gustafsson och altviolinist Ylva-Li Zilliacus

  • Uppsala Kammarorkester: 2 sept. 30 sept. 21 okt. 18 nov.
  • Uppsala Kammarsolister: 19 sept. 31 okt. 28 nov.
  • Linnékvintetten: 10 okt.

Inga abonnemang kommande säsong

Eftersom det fortfarande är stor osäkerhet kring hur stor en publik får vara, så har vi i vår planering inte kunnat lägga upp något abonnemang i Uppsala Konsert & Kongress för säsongen 21/22.

Vi kommer att arbeta för att genomföra enskilda konserter. Det ger oss möjlighet att vara följsamma och kan anpassa oss till rådande situation på bästa sätt. Det betyder att om du vill gå på fler än en av höstens konserter så kommer du att behöva köpa biljett till varje enskild konsert.

Biljettförsäljning

Vi hoppas på att kunna börja sälja biljetter till konserterna i mitten av augusti. Biljettförsäljning sker via UKK eller direkt hos Tickster. Information om biljettsläppsdatum skickas ut via vårt mejlutskick och vi lägger också ut information kontinuerligt här på vår hemsida.

Vi vill hålla kontakten

Skicka gärna ett mejl till info@musikiuppland.se, när du har frågor eller berätta vad som intresserar dig mest inom vår verksamhet.