Till innehåll på sidan
Bild på fiol
Nyhet

Konserter med omsorg

Hem / Om oss / Nyheter / Konserter med omsorg

Musik i Uppland fortsätter spela

Uppsala Kammarorkester och dirigent Rebecca Miller under konsert

Foto från konserten med Uppsala Kammarorkester 15 oktober. Se konserten på MiU Live.

Musik i Uppland fortsätter att erbjuda länet levande musik. I Uppsala Konsert & Kongress arrangerar vi orkester- och kammarmusikkonserter, och i länet turnerar vi med Konsertkarusellen.

De konserter som vi kan genomföra gör vi med begränsat antal platser, med hänsyn till avstånd och med att säkerställa in-och utsläpp. För att följa utvecklingen av spridningen av Covid-19 i samhället har vi en kortare planering och biljettförsäljningen sker endast några dagar innan konsertdag. Vid minsta symtom på förkylning/sjukdom stanna hemma. Allt med omsorg för publik och musiker.

Läs mer om hur Uppsala Konsert & Kongress arbetar med trygga evenemang här

MiU Live — upplev konserter online

Kan du inte komma till oss, kommer vi till dig. Med MiU Live kan du uppleva konserterna online på vår hemsida. Där du är, när du vill.

Alla aktuella konserter och konsertfilmer se: miu.dev.phosdev.se/miulive

Inställda abonnemang säsong 20/21

De två abonnemangserierna som Musik i Uppland arrangerar i Uppsala Konsert & Kongress är inställda för säsongen 2020-2021. Processen med att betala tillbaka pengar för uteblivna konserter i våras och abonnemang för innevarande år har av olika skäl dragit ut på tiden. Vi beklagar detta och hoppas att vi snart har ett avslut i den processen.