Till innehåll på sidan
Bild på fiol
Nyhet

Till minne av Eva Sverredal

Hem / Om oss / Nyheter / Till minne av Eva Sverredal

Det är med stor sorg som vi på Musik i Uppland ­fått beskedet om att vår vän och tidigare medarbetare Eva Sverredal har avlidit efter en tids sjukdom.  

Eva Sverredal

Musik i Uppland var hennes arbetsplats i nästan 30 år och genom åren hade hon många olika arbetsuppgifter. Framför allt blev Eva navet i Konsertkarusellen, vår turnéverksamhet i länet. Med stort engagemang och glädje organiserade hon turnéer och planerade konserter. Och med fokus på artisterna, arrangörerna och publiken bidrog hon till att få ut livemusiken till alla, det var en hjärtefråga för henne att nå ut i länet med både välkända och mindre kända artister i blandade musikgenrer.

Musiken var en stor del av Evas liv även utanför arbetsplatsen. Hon hade ett stort nätverk, från nationslivet, men framför allt från körsången som var hennes stora passion. Hon har sjungit i alla de stora körerna i Uppsala och i flera små. Dirigerade också egna körer, bland annat var hon grundare av Fyris kammarkör och nu senast Gaudio. Hennes kärlek till körsången fick även Musik i Upplands administratörer del av då hon samlade en intern luciakör.

Kära Eva

Vi har många positiva minnen av dig och du gjorde ett stort avtryck vid Musik i Uppland.

TACK för allt! Du fattas oss!