Till innehåll på sidan
Bild på fiol
Nyhet

Välkommen till ny konsertsäsong 2022/2023

Hem / Om oss / Nyheter / Välkommen till ny konsertsäsong 2022/2023

Äntligen kan Musik i Uppland erbjuda två abonnemangsserier i Uppsala Konsert & Kongress! Orkesterserie med 10 konserter och Kammarmusikserie med 6 konserter.  

Vi hoppas att du vill uppleva den levande musiken med Uppsala Kammarorkester eller Uppsala Kammarsolister som spelar moderna och klassiska verk.  Boka abonnemang och få konsertupplevelser till rabatterat pris och en egen plats i salen! 

Mer information om abonnemang hittar du här.

Länk till program för säsong 2022-2023 (PDF) 

Information till dig som tidigare varit abonnent  

Numera behöver vi hantera betalningen digitalt, därför skickas det inte ut någon faktura såsom tidigare. Ni som har en mejladress som vi har registrerat hos oss får ett utskick den 3 maj med en betalningslänk till samma plats som du har haft tidigare.  

Obs. Du som inte har en mejladress behöver kontakta biljettkassan i Uppsala Konsert & Kongress, så kan de hjälpa dig med ditt köp.  

Vill ni förnya ert abonnemang och behålla samma plats som sist behöver ni bara betala via länken i mejlet. Efter att förfallodatum den 24 maj passerat och betalningen inte skett, släpps platsen upp till allmän försäljning. 

Vill ni byta plats eller har frågor kring er abonnemangsreservation är ni välkomna att kontakta biljettkassan. Kontaktuppgifter, se nedan.

Information till dig som vill bli abonnent  

Det går redan nu att boka abonnemang, men den 31 maj släpps flera platser upp.  

Köp orkesterabonnemang här

Köp kammamusikabonnemang här

Kontaktuppgifter

Uppsala Konsert & Kongress, biljettkassa: 

  • Telefon 018-727 90 00, telefontider tisdag – fredag 10.00 – 14.00 
  • Besök på öppettider tisdag – fredag 10.00 – 14.00  
  • Via mejl: biljettkassa@ukk.se