Till innehåll på sidan
Trio X: Lennart Simonsson, piano, Per V Johansson, bas, Joakim Ekberg, trummor
Konsert

Carte Blanche | Livestream

Hem / Konserter / Carte Blanche | Livestream

Carte Blanche | Livestream

Söndag 17 maj 16:00 | Livestream via Musik i Upplands youtube

Se Trio X med hemliga gäster hemma via din dator, telefon eller surfplatta!

Kostar inget att titta.

Se från Youtube kl 16.00

Trio X och hemliga gästerTrio X

Våren sista Carte Blanche livestreamas från Uppsala Konsert & Kongress den 17 maj kl 16.00!

Konsertserien, Carte Blanche, med Trio X som curators har haft många intressanta hemliga gäster och publiken har fått uppleva många spännande musikmöten. Konserterna i restaurangen har alltsedan starten 2010 varit en succé. Vårens sista Carte Blanche ser du hemifrån via din dator, surfplatta eller telefon.

Livestream

Konserten livestreamas med start kl 16.00, söndag 17 maj. Det finns två ställen att se detta, youtube och facebook!

Allt är hemligt och överraskningsmomentet dubbelt!

Två gäster bjuds in och är hemliga för publiken, en av gästerna ombeds att bjuda in ytterligare en gäst som blir hemlig även för trion. Idén med Carte Blanche är att med de hemliga gästerna lämna öppet för lekfullheten och det opretentiösa, där den avspända och musikantiska atmosfären tillåts sprida sig från scenen ut till den stora publiken. Samtidigt har de spontana infallen och det som uppstår i stunden vid de tidigare Carte Blanche-konserterna visat på den oerhörda musikalitet som finns hos både Trio X och de gästande artisterna.

Stöd från Musikens Hus Vänner

Förutom Musik i Uppland och Uppsala Konsert & Kongress så är det en tredje part i arrangemanget av Carte Blanche – Musikens Hus Vänner. Med stödet från föreningen är det fortsatt möjligt att bjuda på entrén till detta populära evenemang, och de möjliggör även för att konserten den 17 maj kan genomföras via livestream.

Trio X

Lennart Simonsson, piano
Per V Johansson, bas
Joakim Ekberg, trummor

Trio X är en av Sveriges mest välrenommerade pianotrios. Trions särprägel är utforskande och gränsöverskridande musik och de erfarna musikerna låter sig inspireras av många genrer. Lennart Simonsson, Per V. Johansson och Joakim Ekberg påbörjade sitt samarbete 2002 och har sedan dess spelat in flera skivor, samarbetat med flera välkända artister, turnerat i Sverige och även utomlands.