Till innehåll på sidan
Bild på fiol
Konsert

Carte Blanche

Hem / Konserter / Carte Blanche

Carte Blanche

Lördag 22 oktober 16:00 | Uppsala Konsert & Kongress. Sal D

Carte Blanche

Fri entré

Trio X och hemliga gäster

Musiker, Carte BlancheCarte Blanche har länge varit en stor succé, med hundratals i publiken. Nu väntar nya spännande musikmöten under 2016-2017. Och såsom alltid, vet vi endast att Trio X står på scenen; Lennart Simonsson, piano, Per V Johansson, bas och Joakim Ekberg, trummor. Övriga gäster är hemliga.

Hösten 2010 tog Musik i Uppland och Uppsala Konsert & Kongress ett gemensamt kliv ut på ett oskrivet blad med en ny konsertserie, Carte Blanche. Med Trio X som curators har många intressanta gäster bjudits in och publiken har fått uppleva många spännande musikmöten.

Konserterna i restaurangen har alltsedan starten varit en succé. Allt är hemligt och överraskningsmomentet dubbelt! Två gäster bjuds in och är hemliga för publiken, en av gästerna ombeds att bjuda in ytterligare en gäst som blir hemlig även för trion.

Idén med Carte Blanche är att med de hemliga gästerna lämna öppet för lekfullheten och det opretentiösa, där den avspända och musikantiska atmosfären tillåts sprida sig från scenen ut till den stora publiken.

Arrangör

Carte Blanche arrangeras i samarbete med Uppsala Konsert & Kongress och med stöd av Musikens Hus Vänner.

Trio X

Trio X Musik I Uppland

Lennart Simonsson, piano
Joakim Ekberg, trummor
Per V Johansson, bas

Läs mer om Trio X