Till innehåll på sidan
Malena Tuvung
Konsert

Evergreen – En hyllning till Streisand

Hem / Konserter / Evergreen – En hyllning till Streisand

Evergreen – En hyllning till Streisand

Torsdag 17 november 18:00 | Kulturhuset Möbeln, Tierp

Konsert med sångerskan Malena Tuvung och pianisten Carina E Nilsson, ett musikaliskt porträtt av Barbra Streisand.

Ordinarie: 200 kr Pensionär: 150 kr Under 18: 100 kr

Malena Tuvung, hyllning till Streisand
Malena Tuvung

Hon är inte bara lik Barbra Streisand till utseendet – Malena Tuvung har även en klang och nerv i sitt artistiska uttryck som gör att man transporteras in i den ikoniska världsstjärnans låtskatt på ett sätt som ingen annan svensk artist har lyckats med.

Evergreen är en hyllning till Barbra Streisand är en intim konsert där Malena tolkar en av vår tids största artister. Låt dig förföras av sånger som Don’t Rain on My Parade, People, Papa Can You Hear Me, Memory, Somewhere, The Way We Were och naturligtvis Oscarsbelönade Evergreen ur 1976 års version av storfilmen A Star is Born, där just Barbra Streisand spelade huvudrollen.

Malena Tuvung

Carina E Nilsson
Carina E Nilsson

Malena Tuvung är utbildad vid Balettakademiens musikalartistlinje i Göteborg och är en meriterad sångerska och musikalartist. Hon har en bredd i sitt artisteri och har medverkat både som dansare och sångerska i allt från krogshower till musikaler och opera. 
Mer om Malena Tuvung här.

Carina E Nilsson

Pianisten Carina E Nilsson har sedan sin examen från musikhögskolan i Göteborg varit musiker på heltid. Hon är en av landets absolut mest anlitade och uppskattade pianister. Hennes repertoar har en unik bredd och hon har samarbetat med de flesta av landets etablerade artister.
Mer om Carina E Nilsson här.

Arrangör

Konserten arrangeras av Tierps kommun i samarbete med Musik i Uppland.

Kontakt arrangör: Martyna Olszowska tel. 070-086 88 06