Till innehåll på sidan
Långbacka och Bådagård
Konsert

Långbacka/Bådagård

Hem / Konserter / Långbacka/Bådagård

Långbacka/Bådagård

Fredag 22 november 19:00 | Karlholms Folkets Hus

Samspelt duo med fängslande och genreöverskridande folkmusik!

Biljettinfo meddelas senare

”Growing Up, Growing Down”

Långbacka/Bådagård
Långbacka/Bådagård. Foto: Mikael Sjöberg

Multimusikerna Maja Långbacka och Matilda Bådagård  har hyllats för sin förmåga att trollbinda publiken med sina tätt sammanflätade röster och fioler. I sin musik blandar de folkmusik med pop, jazz och filmmusik på ett okonstlat och unikt vis.

Konserttiteln ”Growing Up Growing Down”, är också namnet på duons nya skiva. I konserten tar Långbacka/Bådagård sig an de stora frågorna, ett musikaliskt djupdykande i livets olika faser.

”Med temat rötter gör vi ett musikaliskt djupdykande och utforskar livets olika faser och om vilken betydelse de har för oss. Det kan handla om geografiska rötter, varifrån man kommer och vilka som gått före, men också olika sätt att ’rota sig’ i livet; föräldraskap, andlighet, livet och döden.”

Maja och Matilda

Filmmusik och festivalscener

Långbacka/Bådagård har turnerat tillsammans i hela Norden. Duon spelar på vitt skilda scener, alltifrån intima bygdegårdar, kyrkor och folkmusikfestivaler till större konserthus, pop- och jazzklubbar och stadsfestivaler. År 2020-2021 komponerade de musiken till den svenska filmen GLACIÄR av författaren Camilla Läckberg och regissören Baker Karim.

Upptäck mer om Långbacka/Bådagård:

Arrangör

Konserten arrangeras av Karlholms folkets Hus förening och Tierp kommun i samarbete med Musik i Uppland.

Vid frågor, kontakta Kerstin Forsblom: 070-404 47 24