Till innehåll på sidan
Kristin Amparo

Som havets ängar

Hem / Konserter / Heby

Kristin är nu aktuell med det högst personliga albumet Som havets ängar; visor på svenska och spanska med rytmer från Anderna och Colombia.

Inspiration från Sverige och Colombia

Stora delar av musiken har Kristin Amparo skrivit på en liten ö som heter Björnholmen och ligger utanför Mälarhöjden, där hon har en liten stuga. Låtarna på spanska skrevs under en resa till Cali som ligger i Colombia, den stad Kristin föddes i för 39 år sedan.

Kristin Amparo Foto: Linnea Frank

“Från Sveriges djupa skogar till Colombias högresta berg, från mina mörkaste erfarenheter i Sydafrika till mina minnen om romantiska nätter i Cubas Havanna!”

Berättar Kristin Amparo

Kristin Amparo

Som vokalist och låtskrivare är Kristin Amparo på väg mot internationellt erkännande. Hon är en av Sveriges mest älskade sångerskor som vunnit stort erkännande för sitt ostoppbara och till synes obegränsade artisteri.

Kristin har arbetat med stora delar av den svenska musikeliten; Nina Persson från Cardigans, Oskar Linnros, Daniel Adams-Rey, Looptroop Rockers, Janne Schaffer och Jon Henrik Fjällgren för att nämna några. 2015 deltog Kristin Amparo i Melodifestivalen med den kritikerrosade låten “I See You” som senare sålde guld.

Lilla trion

Lilla trion består av Liliana Zavala, slagverk, Nils Kakoseos, akustisk gitarr och Ville Bromander, elbas.

Arrangör

Konserten arrangeras av Föreningen Heby Folkets Hus och park i samarbete med Heby kommun och Musik i Uppland.

Kontakt arrangör: Karin Söderlund tel. 0224-308 35